Acum puteti sa va relaxati privind imagini din frumoasa noastra tara (Click aici).
Acum este 06 Sep 2010, 09:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Accesează link-ul pentru a putea vedea regulile forumului

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Idei, ofuri, hotarari
MesajScris: 20 Aug 2009, 17:10 
Neconectat
Român de incredere

Initial voiam sa postez chestia asta in sectiunea "Conducerea tarii in general", dar m-am razgandit. Tine mai mult de experienta personala si mai putin de guvernare. Daca nu-si are locul aici, indrumati-ma.

Fratilor, eu recunosc cu mana pe inima ca nu ma mai uit la stiri de aproape 6 luni. Nu stiu cine cu cine se aliaza, cine se cearta, de ce, ce cauta acolo si daca vor avea consecinte actiunile lor. Din cand in cand imi mai ajung la urechi informatii - o tanti a furat ceva bani cu o smecherie la mare, Base nu s-a mai dus la ziua Marinei, Iliescu injura... iar nici una dintre acestea nu a fost la fel de ireala ca stirea cum ca Gigi e europarlamentar. Dintre toate, asta m-a facut sa ma inrosesc de rusine. De ce, nici eu nu stiu. In rest... m-am saturat, nu-mi mai pasa de discutiile lor interminabile la televizor, unde 2 canale au cate o emisiune cu aceeasi denumire si acelasi specific in ora de maxima audienta. Ar trebui?

Dupa ce am venit din Delta, mi-am dat seama ca fiecare particica din tara asta e mica ei bisericuta. Fiecare are problemele lui, iar stirile care vin de la Bucuresti sunt ceva indepartat si straniu, asa ca oamenii se descurca de unii singuri. La Sfantu m-am apucat de una singura sa strang gunoaiele de pe malul unui canal unde pescuia lumea. Nu mi-a zis nimeni ca ar trebui sa fac asta, dar asa m-a taiat pe mine capul. Daca am putut sa fac chestia asta acolo, de ce nu as face-o si aici? Daca lor nu le pasa de mine si de tara asta, de ce mi-ar pasa mie de ei? Voi face tot ce cred eu ca e mai bine, tratandu-i ca pe niste cantitati in plus, demne de a fi omise...

Asa ca nu ma mai intereseaza cine cu cine se aliaza, ma uit numai pe National Geographic, History Channel si Discovery si ma documentez asupra ONG-urilor care incearca sa protejeze ceva in tara asta.

Is that wrong?

Sus

Subiectul mesajului: Re: Idei, ofuri, hotarari
MesajScris: 21 Aug 2009, 09:50 
Neconectat
Administratorul site-ului

Partea frumoasa este ca am auzit in ultima vreme multa lume care nu se mai uita la stiri. Nici eu nu ma mai uit, netul imi da totul in materie de stiri de doua ori mai repede decat tv-ul. Partea cu initiativa este excelenta. Ai tot respectul meu. :)

Sus

MesajScris: 26 Aug 2009, 13:22 
Neconectat
Român de incredere

Ai mare dreptate in materie de stiri cu viteza luminii, luate de pe net. Minunata si groaznica inventie in acelasi timp... Poate daca cei mai multi dintre noi incep sa nu se mai uite la stiri, oamenii care se ocupa de ele vor schimba ceva in atitudinea lor fata de noi si-si vor da seama ce vrem sa vedem de fapt si de drept. Sincer, m-am surprins urmarind un spot publicitar pentru o noua campanie pe ProTV - "Jos palaria!" parca - pur si simplu pentru ca mi-a placut ideea de a aduce in atentia tuturor niste oameni pe care altfel nu i-am putea cunoaste, care au niste valori de care se tin, isi respecta semenii, mediul inconjurator si pe ei insisi in acelasi timp. Imediat dupa terminarea spotului, am schimbat canalul. Altceva nu m-a interesat.

Avem nevoie de mai multe actiuni de genul acesta.

Sus

MesajScris: 28 Aug 2009, 10:39 
Neconectat

Ceea ce ma sperie pe mine este ca cei care fac emisiuni TV vor un singur lucru: audienta. Daca ei vor incepe sa faca emisiuni mai cu bun simt, nu va fi dintr-un sentiment de revelatie morala si sociala, pentru $. Asta ma sperie, dar este, probabil raul cel mai mic. :) Cum zice romanul (maestrul resemnarii): "Tot e bine, macar asa..."

Sus

MesajScris: 08 Sep 2009, 12:00 
Neconectat
Român de incredere

Am sa subscriu si eu resemnarii romanesti si am sa spun ca macar isi folosesc banii si-si consuma enegria pentrtu ceva care s-ar putea sa ne faca bine.

Desi nu stiu cat o sa ne ajute chestia asta, avand in vedere cum suntem vazuti afara.... si revin la durerea mea cea mai mare - ce facem, fratilor, cu politica externa? Aici cine ne salveaza?

Sus

MesajScris: 08 Sep 2009, 13:33 
Neconectat

Pai tot noi va trebui sa ne apucam de guler si sa ne tragem afara din "conul de imagine negativa" in care ne aflam. Eu zic asa: incepem sa ne vedem de treaba serios si onorabil si imaginea va veni de la sine. Pana la urma cainii latra, caravana trece... :)

Sus

MesajScris: 08 Sep 2009, 14:50 
Neconectat
Român de incredere

Bun. Perfect.

Cum?

Sus

MesajScris: 08 Sep 2009, 16:06 
Neconectat

Pai onoarea tine de fiecare in parte. Eu ma refeream ca fiecare dintre noi, atunci cand poate face bine, sa faca, iar atunci cand poate face rau sa se abtina... cred ca daca fiecare om si-ar ghida viata dupa acest principiu, totul ar fi ok. :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]