|
Initial voiam sa postez chestia asta in sectiunea "Conducerea tarii in general", dar m-am razgandit. Tine mai mult de experienta personala si mai putin de guvernare. Daca nu-si are locul aici, indrumati-ma.
Fratilor, eu recunosc cu mana pe inima ca nu ma mai uit la stiri de aproape 6 luni. Nu stiu cine cu cine se aliaza, cine se cearta, de ce, ce cauta acolo si daca vor avea consecinte actiunile lor. Din cand in cand imi mai ajung la urechi informatii - o tanti a furat ceva bani cu o smecherie la mare, Base nu s-a mai dus la ziua Marinei, Iliescu injura... iar nici una dintre acestea nu a fost la fel de ireala ca stirea cum ca Gigi e europarlamentar. Dintre toate, asta m-a facut sa ma inrosesc de rusine. De ce, nici eu nu stiu. In rest... m-am saturat, nu-mi mai pasa de discutiile lor interminabile la televizor, unde 2 canale au cate o emisiune cu aceeasi denumire si acelasi specific in ora de maxima audienta. Ar trebui?
Dupa ce am venit din Delta, mi-am dat seama ca fiecare particica din tara asta e mica ei bisericuta. Fiecare are problemele lui, iar stirile care vin de la Bucuresti sunt ceva indepartat si straniu, asa ca oamenii se descurca de unii singuri. La Sfantu m-am apucat de una singura sa strang gunoaiele de pe malul unui canal unde pescuia lumea. Nu mi-a zis nimeni ca ar trebui sa fac asta, dar asa m-a taiat pe mine capul. Daca am putut sa fac chestia asta acolo, de ce nu as face-o si aici? Daca lor nu le pasa de mine si de tara asta, de ce mi-ar pasa mie de ei? Voi face tot ce cred eu ca e mai bine, tratandu-i ca pe niste cantitati in plus, demne de a fi omise...
Asa ca nu ma mai intereseaza cine cu cine se aliaza, ma uit numai pe National Geographic, History Channel si Discovery si ma documentez asupra ONG-urilor care incearca sa protejeze ceva in tara asta.
Is that wrong?
_________________ Grai tamaiat, catuie de petale, Gandul mi-a ciobanit pe plaiurile tale...
|